Factsnapp

Nieuws

Agile onderzoek in de verzekeringsbranche

Als je multidisciplinair werkt, wil je snel en efficiënt bij je doel komen. Helaas worden daarbij vaak ouderwetse tools gebruikt, ook op het gebied van marktonderzoek. Niemand wil 24 uur of langer wachten op resultaten. En dat hoeft ook niet. Met Factsnapp heb je binnen een uur resultaten, al vanaf een paar tientjes.

Veel agile werkende organisaties hebben Factsnapp opgenomen in hun pakket met tools. Dat is niet zo gek, het testen van een concept, prijsstrategie of het inzichtelijk krijgen van een klantreis voor een specifiek verzekeringsproduct was nog nooit zo snel en eenvoudig. Zo worden sprints ook echte sprints en geen marathons.

Met Factsnapp zet je zelf gemakkelijk en razendsnel korte vragenlijsten uit onder ons representatieve consumentenpanel. Voor een prijs die het mogelijk maakt om de test meerdere malen te herhalen na aanpassingen van het prototype of concept.

Wil je het zelf een keer gratis proberen? Stuur een mail naar info@factsnapp.com en je hebt binnen 1 uur resultaten! Gegarandeerd.