Factsnapp

Nieuws

Factsnapp tegoed Monitor Autoverzekering

Met Factsnapp doe je razendsnel ad hoc onderzoek. Maar je wilt natuurlijk ook continu inzicht in jouw belangrijkste KPI's, zoals bekendheid, overweging, voorkeur en NPS. Dat inzicht geeft de Kien Monitor Autoverzekeringen van ons moederbedrijf Kien Onderzoek.

Monitor Autoverzekeringen

De Kien Monitor Autoverzekeringen is een maandelijks benchmark onderzoek onder Nederlanders, waarbij elke maand een verse steekproef van N=350 wordt ondervraagd. Daarbij worden de KPI's in kaart gebracht van de 30 grootste Nederlandse autoverzekeraars. Dus niet alleen je eigen data, maar ook die van de andere aanbieders.

Vanaf €895,- per kwartaal met €500,- Factsnapp tegoed

Toegang tot het online dashboard kan al vanaf €895,- per kwartaal. Deze maand hebben we bovendien een aantrekkelijke aanbod voor nieuwe abonnees. Bij het afsluiten van een jaarabonnement ontvang je €500,- aan Factsnapp tegoed. Dus al jouw continue en ad hoc data onder 1 dak. Voor een messcherpe prijs...

Wil je meer weten over de Kien Monitor Autoverzekeringen? Vraag hier een proefabonnement aan. Wil je een demo van de monitor of van Factsnapp, klik dan hier.

Klik hier voor meer informatie of om jouw onderzoek te starten.