Factsnapp

Nieuws

Vacature Sales Executive Haarlem (32-40 uur)Wie zijn wij?
PanelWizard biedt kwalitatief hoogwaardig online marktonderzoek. We maken daarbij gebruik van ons eigen consumenten-, B2B en kinderpanel. Recent introduceerden we daarnaast Factsnapp, een unieke tool voor het zelf razendsnel uitvoeren van online marktonderzoek.

We kijken naar marktonderzoek oplossingen vanuit de wens van de klant, gecombineerd met onze eigen technische kracht en niet per se vanuit traditie en gebruiken.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We zijn dan ook trots op onze ISO certificaten, voor zowel het marktonderzoekbureau als het accespanel. Uit ons klanttevredenheidsonderzoek blijkt dat de geleverde kwaliteit ook wordt gewaardeerd. Het gemiddelde cijfer voor onze dienstverlening is een 8,6.

De interne structuur bij Kien is uiterst plat. Formele vergaderstructuren zijn ons vreemd; dit komt niet alleen de snelheid ten goede, maar ook ieders persoonlijke drive iets moois van het onderzoek te maken.

 

Voor onze vestiging in Haarlem zijn we op zoek naar een
Sales Executive voor 32 tot 40 uur per week

 


Wat ga je voor ons doen?
Als Sales Executive houd je je continu bezig met het bedenken, uitwerken en uitvoeren van omzet-verhogende acties. Je zoekt, ziet en pakt commerciële kansen; bij bestaande, maar vooral ook bij nieuwe klanten.

Je maakt gebruik van je netwerk en gunfactor om PanelWizard en Factsnapp te introduceren bij potentiële klanten. Je maakt zelf afspraken voor bedrijfsbezoeken, waarbij je ons presenteert en new business genereert.

Als Sales Executive ben je daarnaast verantwoordelijk voor het tijdig en correct afhandelen van offerte-aanvragen. Essentieel is het vertalen van de klantbehoefte naar een concrete onderzoeksvraag, waarna je een bijpassende offerte opstelt.

Wat heb je daar voor nodig?
Uiteraard is een commerciële instelling voor deze functie essentieel. Overzicht, nauwkeurigheid en stressbestendigheid zijn van groot belang aangezien je altijd aan vele trajecten tegelijk werkt. Je moet van aanpakken houden en snel kunnen schakelen, niet alleen tussen verschillende klanten en projecten, maar ook tussen de verschillende werkzaamheden die je uitvoert. Terwijl klanten en collega’s continu vragen en verzoeken bij je neerleggen, houd jij het hoofd koel en handel je deze verzoeken en je eigen actieplannen gestructureerd af. Om een succesvolle bijdrage te kunnen leveren aan onze omzetgroei, is het bovendien van belang dat je proactief en creatief bent en je ideeën uitstekend kunt vertalen naar concrete acties. Je vindt het fijn om zelfstandig te werken, vanuit een prettige werkomgeving.

Geïnteresseerd?
Stuur dan je motivatie en cv vóór donderdag 20 juni 2019 naar vacatures@panelwizard.com.
Meer informatie is te verkrijgen via dit e-mailadres of telefonisch bij Marjolein Blauwiekel, 050-3171777.

De gesprekken vinden naar verwachting plaats in week 26 en/of 27.

Salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden marktconform.

Door te solliciteren naar deze functie, geef je PanelWizard toestemming om alle door jou verstrekte persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken voor het afhandelen van de sollicitatieprocedure. Je gegevens worden vier weken na afronding van deze sollicitatieprocedure verwijderd.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld