Factsnapp

Nieuws

Nederland verdeeld over winstkansen Oranje

Wil je bovenop de actualiteit zitten? Ook dan is Factsnapp jouw partner. Wij onderzochten direct na de winst in de halve finale de kansen voor de Nederlandse dames in de finale. 

Het Nederlands vrouwenelftal staat in de finale van het WK voetbal! De Oranje Leeuwinnen lijken onverslaanbaar. Ze hebben onder de huidige bondscoach, Sarina Wiegman, nog geen enkele wedstrijd op een eindtoernooi verloren. De VS is echter een geduchte tegenstander in de finale.

De Factsnappers zijn dan ook enigszins verdeeld over de kansen, maar een kleine meerderheid (55%) denkt toch dat de dames de finale gaan winnen.

Jongeren van 16 tot 29 jaar zijn het meest positief, 70% van hen gelooft in de overwinning. 60-plussers zijn met 40% pessimistischer.

De Oranje dames krijgen ook wat meer vertrouwen van panelleden van hetzelfde geslacht, 63% van de vrouwen denkt dat Nederland de winst gaat pakken, tegenover 48% van de mannen.

Content moet steeds sneller beschikbaar zijn. Liefst binnen 1 uur. Wil jij ook razendsnel  inspelen op de actualiteit en zelf marktonderzoek uitvoeren onder ons representatieve panel? Kijk voor de mogelijkheden op www.factsnapp.com.