Factsnapp

Nieuws

Flinke groei Factsnapp

Een groei van bijna 200%. Dat realiseerde Factsnapp gedurende de coronatijd. De vraag naar goede informatie was de laatste maanden zeer hoog. En de budgetten laag. Dat zorgde voor veel extra Factsnapp onderzoeken.

"Juist in deze tijd willen bedrijven veel weten", vertelt Steven Noordam van Factsnapp. "Hoe kan ik de consument het best benaderen? Welke communicatie is passend? Welke impact heeft Corona op mijn merk? Veel vragen, maar budget was er niet of nauwelijks. Factsnapp bleek dan vaak de uitkomst. Omdat je met Factsnapp zelf aan de knoppen zit blijven de kosten laag, zonder dat je aan kwaliteit inboet". 

"Nu het bedrijfsleven weer op gang lijkt te komen zien we de groei doorzetten" vervolgt Steven Noordam. "We hebben tientallen nieuwe klanten mogen begroeten de laatste maanden en het mooie is dat ze allemaal terugkeren. We zien de toekomst voor Factsnapp dan ook heel zonnig in, ook na de coronaperiode. En laten we hopen dat dat snel is". 

Factsnapp is de nummer 1 onderzoeksservice voor iedereen die snel betrouwbare onderzoeksresultaten nodig heeft. En dat bij een messcherp budget.

Klik hier voor meer informatie of om direct jouw onderzoek te starten.